dec
6
Képek vegyesen
icon-pencil    Szandi   icon-comment Hozzászólok    icon-tag Causeway , Események , Fotósorozatok , Lesifotók , Magazinok , Social média , Videó
Sziasztok! Az utóbbi időben sok-sok hír érkezett Jenniferről, melyeket most meg is hoztam nektek. Először az eseményekről: még nov. 18-án volt a Causeway vetítése és Q&A-ja LA-ben, melyhez 3 db kép érkezett. Valamint 28-án rendezték meg a Gotham Awards-ot, melyen a színésznő is megjelent. Csak a showról és a backstage-ről kaptunk képeket. Jen egyébként egy nagyon egyszerű, fekete Dior ruhát viselt, ám így is nagyon csinos volt.
Lesifotók is érkezetek még nov. 29-ről, ekkor kisfiával és barátnőjével sétált, valamint dec. 4-én is lencsevégre kapták.
Megjelent egy újabb fotó a TIFF-en készült Variety fotókhoz, valamint a napokban rendezték meg a Variety Actors on Actors eseményén, melyről 5 db kép jelent meg. Jen egyébként Viola Davis-szel beszélgetett, és látszott rajtuk, hogy nagyon örültek egymásnak.
Néhány scan is jelent meg a decemberi F magazinhoz és a Voilà magazinhoz.
Végezetül a Causeway-hez forgatási képek jelentek meg, valamint közösségi média képeket is kaptunk az elmúlt időszakból. A The AAFCA Channel is készített egy Q&A-t a szereplőkkel, melyet ki is raktam.


Szólj hozzá Te is!










Hozzászólás: