nov
6
Cikkek
icon-pencil    Szandi   icon-comment Hozzászólok    icon-tag Cikkek
Sziasztok! Hoztam nektek néhány cikket, melyek az elmúlt két napban jelentek meg.
Jennifer Lawrence a fóbiája miatt majdnem lemondta az esküvőjét

Jennifer Lawrence most egy interjúban elárulta, kicsi hiányzott ahhoz, hogy lemondja az esküvőjét 2019-ben.

Az Oscar-díjas színésznő négy évvel ezelőtt ment férjhez, azóta már megszületett a pár első közös gyermeke is. Most Jennifer Lawrence egy interjúban elárulta, hogy sokáig nem volt biztos abban, hogy jó ötlet az esküvő.

Jennifer Lawrence ezért akarta lemondani az esküvőjét

A színésznő nem olyan rég a New York Times-nak adott egy interjút, a beszélgetés során pedig elmondta, hogy valósággal rettegett az elköteleződéstől. Jennifer épp A kiút című filmet forgatta, amikor rádöbbent, hogy elkezdett azonosulni a karaktere elköteleződési fóbiájával.

Rájött, hogy iszonyatosan fél, ezért szerette volna lemondani az esküvőjét 2019-ben. Végül a férje győzte meg, és sor került az esküvőt, ma pedig már kifejezetten örül annak, hogy nem engedett a félelmének.

Amikor otthon vagyok a férjemmel, akivel megalkottuk ezt a családot, annyira örülök, hogy maradtam. Boldog vagyok, hogy nem ijedtem meg, és mondtam le az esküvőt, hogy aztán elmondhassam, engem sosem vesznek el.

A pár első közös gyermeke 2022 elején született meg. Jennifer többször nyíltan beszélt a magánéletéről, korábban egy Vogue interjúban elmesélte, hogy kétszer is elvetélt, illetve, hogy nagyon aggasztja az iskolai fegyveres erőszak.

A színésznő szerint nagyon fontos, hogy mindenki megismerje önmagát, hiszen csakis így tudja a lehető legjobb döntést meghozni az életével kapcsolatban.

Jennifer Lawrence kiszállt az Elizabeth Holmes filmből Amanda Seyfried remek alakítása miatt

Jennifer Lawrence a hírek szerint távozik Elizabeth Holmes szerepéből Adam McKay biotechnológiai vállalkozóról szóló filmjében. A Disney+ nemrég mutatta be A kibukott (The Dropout) című sorozatot, amelyben Amanda Seyfried alakítja Holmes-t és Jennifer Lawrence úgy gondolja, úgysem tudna mit hozzá tenni ehhez az alakításhoz.

A távozásról elsőként a The New York Times munkatársa, Kyle Buchanan számolt be, aki azt tweetelte, hogy Lawrence maga mondta neki, hogy erre a döntésre azután jutott, hogy megnézte, ahogy Seyfried játssza Holmes-t.

Jennifer Lawrence állítólag nem győzte dicsérni Amanda Seyfriedet az alakításáért, és azt mondta:

“SZERINTEM FANTASZTIKUS VOLT. ÚGY VOLTAM VELE, HOGY , NEM KELL ÚJRA MEGCSINÁLNUNK. MEGCSINÁLTA.”

A forgatókönyvet 2021 decemberében vette meg az Apple, a filmet pedig a Ne nézz fel!-t is jegyző Adam McKay rendezte volna Bad Blood (Rossz vér) címmel. Mind a Bad Blood, mind A kibukott hasonló cselekményszálakat követ, mivel Holmes csalárd tevékenységét tárja fel az egészségügyi technológiai cégével, a Theranos-szal. Amanda Seyfried a szereppel elnyerte a legjobb színésznőnek járó Emmy-díjat.

Holmes 19 évesen alapította meg a céget, és az állítólagos forradalmi vérvizsgálati technológiájának köszönhetően 10 milliárd dolláros becsült értékűre növelte, mígnem azonban a befektetők rájöttek, hogy a Theranos félrevezette őket.

McKay még nem jelentette be, hogy folytatja-e a filmet, és hogy ki fogja helyettesíteni Lawrence-t, a színésznőnek azonban így is jön egy filmje az Apple TV+-ra, méghozzá A kiút (Causeway) címmel, amely éppen ma kapott egy új előzetest.

Jennifer Lawrence egy filmjét bánja, de azt nagyon

A színésznőt korunk egyik legtehetségesebb énekese próbálta lebeszélni a szerepről, de mindhiába. Jennifer Lawrence háta mögött olyan nagy sikerű filmek sorakoznak, mint az Éhezők viadala, a Ne nézz fel, az Amerikai botrány vagy a Napos oldal, amelyért hazavihette a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat.

Azonban a legtöbb hollywoodi csillaggal, így Lawrence-szel is megesett, utólag megbánta, hogy szerepet vállalt egy ígéretesnek tűnő produkcióban.

A friss interjúban a színésznő elárulta, hogy már nagyon megbánta az egyik filmjét, amiről jóbarátja, a brit popsztár Adele próbálta lebeszélni. A 2016-os Utazók című mozi nemcsak a kritikusok, de a rajongók tetszését sem nyerte el.

„Utólag az jár a fejemben, hogy vajon ki gondolta, hogy ez egy jó film lesz? Adele azt mondta, ne csináljam meg. Szerinte az űrfilmek az új vámpírfilmek. Hallgatnom kellett volna rá.”


Szólj hozzá Te is!










Hozzászólás: